Säljare

Är du en tävlingsinriktad och resultatdriven person som längtar efter att få ta klivet in i en spännande och utmanande miljö med begåvade och säljinriktade medarbetare?

Ansök nu!

Vi söker

Vi söker en säljare med akademisk examen inom till exempel ekonomi eller juridik med dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning. Tjänsten kräver en person med ett starkt eget driv som har både ett hårt pannben, är resultatorienterad och visar prov på uthållighet. Vi tror att du som söker har ett intresse för företagsstrukturer och en förståelse för hur olika delar av en organisation behöver samverka. För att trivas hos oss bör du uppskatta en kultur som är utmanande och resultatorienterad, men som också präglas av en sympatiskt och familjär stämning. Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som i engelska.

Dina uppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att ringa till utvalda prospekts och till våra befintliga kunder för mötesbokning. För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att förstå IPQ:s hela erbjudande samt ha en förmåga att analysera kundens behov och att kunna anpassa erbjudandet efter kunden. Rollen ställer höga krav på lyhördhet och affärsmannakunskap. Du kommer att ingå i ett team om två säljare, inklusive dig själv och rapporterar till Marknads- och försäljningschef.

Du får

Du erbjuds en trivsam arbetsplats med bra stämning och ambitiösa och engagerade kollegor. Det ljusa och fräscha kontoret är beläget mitt i centrala Stockholm. På IPQ får du en bra start i karriären då tjänsten bland annat kommer att vara fylld av kontakter med intressanta människor och beslutsfattare. För rätt person är inlärningskurvan brant, medarbetarna här på IPQ delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenheter. Du kan vänta dig spännande utmaningar och vi delar inställningen att allt är möjligt. För rätt person kan våra specialiserade team erbjuda utvecklingsmöjligheter om några år. Till exempel genom att du växer in i en roll som kundansvarig, blir expert i ett team beroende på din bakgrund eller stöttar vårt team som jobbar med IP som konkurrensfördel.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt genom att klicka på knappen nedan. Urvalet sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Emelie Jorland på 072 – 066 02 98 som hjälper oss med rekryteringen.

Om IPQ

IPQ erbjuder unik rådgivning till företag genom att sammanföra juridik, teknik och företagsekonomi. Förutom klassiska patent- och varumärkesregistreringar och affärsjuridik erbjuder vi högt specialiserade affärsekonomiska tjänster som syftar till att kunden ska stärka sina konkurrensfördelar. På IPQ arbetar vi med att tydliggöra innovation i företagets verksamhet och processer, definiera konkurrensfördelar och genom innovationsjuridiken stötta affärsmål samt utveckla innovation och verksamhet på bästa sätt. Vi hjälper våra kunder att se värdet och möjligheterna i sina IP-tillgångar.

 


Jobb att söka