Rouse söker en affärsdriven Senior Associate

Vill du arbeta i en dynamisk internationell miljö? Vill du bygga, utveckla och leda affär och människor? Vill du arbeta med avtals-, bolags- och processrätt? Då är det här en möjlighet för dig.

Ansök nu!

Rouse är ett globalt företag med immaterialrättsliga tjänster som huvudsakliga verksamhet. Sedan tidigt 1990-tal har Rouse hjälpt kunder över hela världen med allt från registrering av IP till avancerade internationella immaterialrättsiga tvister och har i många fall påverkat rättsutvecklingen genom kreativa och innovativa lösningar och metoder. Rouse är en maktfaktor inom det immaterialrättsliga fältet, en internationell och dynamisk arbetsplats med över 600 medarbetare i femton olika länder, med en miljö som präglas av innovation och mångkulturalitet. Rouse Stockholm har kontor på Vasagatan 11, ett stenkast från Centralstationen och med en fantastisk takterrass. Vi är just nu 16 ambitiösa, ansvarstagande och engagerade kollegor som ser fram emot att träffa dig. Nu växer vi ytterligare och söker därför en affärsdriven Senior Associate som vill vara med och utveckla vår affär inom Team Legal i Stockholm.

 

Vi erbjuder

Som Senior Associate på Rouse kommer du att vara en central del av en dynamisk och utmanande internationell miljö. Här kommer du att finna ett engagerat team som växer med hjälp av sin nyfikenhet och sitt driv. Vi tror inte att bara för att något har varit på ett visst sätt, att det måste fortsätta vara så. Vi ställer därför inte frågan ”Varför?”, utan ”Varför inte?”.

Som du säkert förstår nu, gillar vi som jobbar här utmaningar och utveckling. Med en spelplan som sträcker sig långt bortom Sveriges gränser kan vi tillhandahålla ett totalerbjudande som gör oss till en trovärdig partner för våra kunder.

 

Om rollen

Som Senior Associate kommer du att vara en central del av Team Legal på Rouse. Det innebär att du kommer att leda, bygga och utveckla ett juristteam som jobbar brett med affärsjuridiska frågor, inklusive dispute resolution. Du kommer att ha ett stort ansvar i att stötta våra kunder i olika bolagsrättsliga, avtalsrättsliga och processrättliga ärenden. Vidare kommer du att vara en viktig del i att stötta våra yngre medarbetare samt bygga och utveckla vår affär. Som en del i Team Legal kommer du att arbeta tätt ihop med vår lokala Senior Associate som ansvarar för innovationsjuridik och rapportera direkt till Principle & Head of Dispute Resolution i Hong Kong samt ha en dotted line till Thomas Randes, Country Manager.

 

Din profil

Vi söker dig som har rätt attityd och som vill något mer.

Du ska ha minst 7 års erfarenhet från en liknande roll främst på advokatbyrå eller någon annan konsultverksamhet. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

För att passa i rollen ska du gilla att arbeta i högt tempo. Du ska vara energisk och engagerad, en teamplayer som drivs av att bygga och utveckla både människor och affär. Du är en person som tänker utanför boxen, en doer som älskar att nätverka. God service är en självklarhet för dig, liksom prestigelöshet.

 

Din ansökan

Låter det här utmanande och roligt? Då ska du skicka in din ansökan som ska bestå av CV och personligt brev. Båda ska vara på engelska.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För frågor gällande Rouse och/eller tjänsten, vänligen kontakta Zarina Virsholm på +46 733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan idag.


Jobb att söka