Paralegal med inriktning varumärkesrätt

Rouse söker nu en erfaren paralegal med fokus på varumärken till stockholmskontoret. Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök nu!

Rouse söker dig som vill ta dig an rollen som paralegal med fokus på varumärken. Du kommer att ingå i en grupp av jurister i Team Legal och erbjuds möjlighet att bli ”ryggraden i teamet”, samt att utvecklas inom immaterialrätten i en dynamisk och utmanande internationell miljö.Vi kommer att anställa flera nya kollegor till Sverigekontoret i en nära framtid, och du kommer vara en del av denna tillväxtsatsning.

Dina arbetsuppgifter

Att vara Paralegal på Rouse innebär att du blir en central del i ett juristteam som jobbar med immaterialrättsliga och affärsjuridiska frågor. Du har ett stort ansvar i att stötta teamet och verksamheten och framförallt våra kunder. Du är en viktig del i projekten och är med och diskuterar kundens utmaningar med kollegor inom Rouse för att alltid vara medveten om kundernas situation och behov. Du har också regelbunden kontakt med dina kollegor på de andra kontoren runt om i världen.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av varumärkesregistrering och immaterialrätt i rollen som paralegal eller varumärkesassistent. Du talar flytande svenska och talar och skriver mycket god engelska. Du har mycket goda kunskaper i både skriftlig och muntlig framställning.

 

Personliga egenskaper

Som person är du proaktiv, noggrann, flexibel, strukturerad och gillar att arbeta efter rutiner. Du älskar administration. Du är van vid högt tempo och att hantera många uppgifter samtidigt, och du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Slutligen ser du god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. Du är helt enkelt en prestigelös teamplayer!

 

Om Rouse

Rouse är ett globalt företag med immaterialrättsliga tjänster som huvudsakliga verksamhet. Sedan tidigt 1990-tal har Rouse hjälpt kunder över hela världen med allt från registrering av IP till avancerade internationella varumärkestvister, och har i många fall påverkat rättsutvecklingen genom kreativa och innovativa lösningar och metoder. Rouse är en maktfaktor inom det immaterialrättsliga fältet, en internationell och dynamisk arbetsplats med över 600 medarbetare i tretton olika länder, med en miljö som präglas av innovation och mångkulturalitet.

Rouse Stockholm har kontor på Vasagatan 11, ett stenkast från centralstationen och med en fantastisk takterrass. Vi är just nu 16 ambitiösa, ansvarstagande och engagerade kollegor som ser fram emot att träffa dig.

 

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 oktober. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Rouse med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se.

 

 

 

 


Jobb att söka